Το Βιβλιοπυργάκι μου

0
1245

Ένα έξυπνο παιχνίδι με τις λέξεις, τις εικόνες, τους αριθμούς|

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΤΥΠΑ!|

bibliopyrgakiΚοιτάζοντας τα μάτια του παιδιού σας θα διακρίνετε την ακόρεστη δίψα για αγάπη και παιχνίδι. Στα πλαίσια της διασκεδαστικής ενασχόλησης με το νέο μέλος της οικογένειας έρχεται να προσθέσει έναν τόνο χαράς και μάθησης Το Βιβλιοπυργάκι από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Της Πωλίνας Γουρδέα

Πρόκειται για μια διαδραστική κατασκευή, με χάρτινα τουβλάκια, γεμάτη με αριθμούς, σχήματα, χρώματα και ζωάκια. Τοποθετώντας τα χάρτινα τουβλάκια οριζόντια μπορείτε να δημιουργήσετε μία φάρμα με χαρούμενα ζώα και παράλληλα, βοηθάτε το παιδί σας να αναπτύξει τη διανοητική του ικανότητα. Αν τα τοποθετήσετε κάθετα χαρίζετε στο παιδί σας ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα το ενθουσιάσει καθώς το ξεναγεί στον κόσμο των αριθμών από το 1 μέχρι το 10 και το βοηθά να κάνει τη διάκριση των μεγεθών.

Είναι γνωστό πως δίνοντας λεκτικά ερεθίσματα στο παιδί το βοηθάμε στην ανάπτυξη του λόγου. Σημαντικό είναι επίσης, το παιχνίδι με τον γονέα, κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, διότι το βοηθά στην ανάπτυξη των κοινωνικών του δεξιοτήτων. Ας μην ξεχνάμε πως ο εγκέφαλος ενός παιδιού αναπτύσσεται σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του, δηλαδή το παιδί συνδέει τον εαυτό του με σκέψεις και συναισθήματα ανάλογα με τις εμπειρίες του.

Προσφέροντας στο παιδί σας πολύχρωμες εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με Το Βιβλιοπυργάκι ενισχύετε τις κινητικές και μαθησιακές του δεξιότητες. Το μαθαίνετε να μετράει ως το δέκα, ν’ αναγνωρίζει χρώματα και σχήματα χρησιμοποιώντας τα χάρτινα τουβλάκια. Αποτέλεσμα της διάδρασης με το παιδί είναι η δημιουργική σκέψη αλλά και η χαρά της συνύπαρξης.

bibliopyrgaki02Το Βιβλιοπυργάκι συνοδεύεται από ένα διασκεδαστικό βιβλιαράκι γεμάτο εικόνες, σχήματα, χρώματα και αριθμούς. Παίξτε μαζί με το παιδί σας και χαρίστε του όλη την προσοχή και τη φροντίδα σας, ώστε να σας το ανταποδώσει με χαμόγελα γεμάτα ευτυχία. Αναπτύξτε την πνευματική ικανότητα του παιδιού βάζοντας τους θεμέλιους λίθους για την αυριανή μάθηση με τον πιο διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Φτιάξτε Το Βιβλιοπυργάκι μαζί με το παιδί σας και δημιουργήστε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και ενθουσιασμού.

Το Βιβλιοπυργάκι έχει μια ποιοτική εικονογράφηση, με λαμπερά χρώματα και όμορφα σχέδια που βοηθούν το παιδί στη διάκριση των σχημάτων και των εικόνων. Ένα εξαιρετικό δώρο για παιδιά που θα επωφεληθούν, κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ζωής τους, από ένα βιβλίο – κατασκευή που θα ενισχύσει τη φαντασία και την αντιληπτική τους ικανότητα. Εξάλλου, η ικανότητα ενός ατόμου να αναπτυχθεί μέσα από διαφορετικές κατευθύνσεις εξαρτάται από την αλληλεπίδραση του γενετικού του χαρίσματος και της διαπαιδαγώγησης που λαμβάνει. Το Βιβλιοπυργάκι όμως, αποτελεί χρήσιμο δώρο και για τους γονείς που ψάχνουν τρόπους να ασχοληθούν δημιουργικά με το παιδί τους. Χτίστε Tο Βιβλιοπυργάκι μαζί με το παιδί σας και χαρίστε του απλόχερα χρόνο και όμορφες εικόνες για να το εφοδιάζουν με δύναμη σε όλη του τη ζωή.

info@bookbar.gr

 

INFO

bibliopyrgaki03Το Βιβλιοπυργάκι μου

Συλλογικό

Μετάφραση: Έλενα Κατσαϊτη

Χώρα προέλευσης: Βέλγιο

Εκδόσεις Διόπτρα 2014

Τιμή € 16,70

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Τα ονόματα των νικητών

Μαριάνθη Μυστακίδου, Αθήνα

Κατερίνα Πέππα, Αθήνα

 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Βιβλιοπυργάκι μου, Εκδόσεις Διόπτρα

Εγγραφείτε δωρεάν στο Newsletter
Όνομα*: email*:

 

  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε  «Αποστολή»
  • Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι και 17 Δεκεμβρίου 2014
  • Αν είστε κάτοικος εκτός Αθηνών, γράψτε και την ταχυδρομική σας διεύθυνση για να σας σταλεί και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

[gravityform id=”4″ name=”Φόρμα Συμμετοχής”]

 

  • Μετά τη λήξη του διαγωνισμού τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο Book Bar.
  • Οι τυχεροί θα παραλάβουν το αντίτυπο τους από το υποκατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα, στη Στοά του Βιβλίου, Πεσματζόγλου 5 . Οι εκτός Αττικής θα παραλάβουν το βιβλίο ταχυδρομικά.
  • Δύο τυχεροί θα πάρουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου.

 

Καλή Τύχη!!!

 

  • Δεν μπορεί να γίνει αποστολή στο εξωτερικό.
  • Παρακαλούμε να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (όνομα –διεύθυνση) με ελληνικούς χαρακτήρες για να αποφεύγονται τα λάθη 
  • Θερμή παράκληση: Για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση είναι αρκετό να συμπληρώσετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ τη Φόρμα Συμμετοχής. Διαφορετικά δημιουργείται πρόβλημα στο Inbox και οι πιθανότητες επιτυχίας δεν αυξάνονται.