Διπλή γιορτή από τις εκδόσεις Bell

0
382

Εορτασμός 1 χρόνου λειτουργίας Bell Books/

Παρουσίαση του μυθιστορήματος “Ο θεός του Πολέμου” του Ξενοφώντα Φύτρου /

Το βιβλιοπωλείο Bell Books συμπληρώνει 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και το γιορτάζει! Μετά από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία, τα βιβλία των εκδόσεων BELL, Άρλεκιν και Silk που έχουν συντροφεύσει τους Έλληνες σε φανταστικά, κατασκοπικά, αστυνομικά, τρομακτικά, ρομαντικά και λογοτεχνικά ταξίδια με τις υπογραφές συγγραφέων Best Seller, απόκτησαν πριν από ένα χρόνο το δικό τους «σπίτι»

Το βιβλιοπωλείο Bell Books βρίσκεται στην οδό Εμ. Μπενάκη 22, στο κέντρο της πόλης  και συνδυάζει τα «γενέθλια» με την κυκλοφορία του βιβλίου  Ο Θεός του πολέμου, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το αναγνωστικό κοινό.

Το βιβλίο φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου συγγραφέα, Ξενοφώντα Φύτρου και κυκλοφορεί από Εκδόσεις Bell – νέο σχήμα – bell- best seller.

Ο Θεός του πολέμου είναι ψυχολογικό θρίλερ με δόσεις μυστηρίου, από έναν πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, ο οποίος υπόσχεται ότι θα αποτελέσει τη νέα φωνή στο χώρο του αστυνομικού και του ψυχολογικού θρίλερ.

Η παρουσίαση του μυθιστορήματος Ο Θεός του πολέμου θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου2018 στις 17.30 στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 211.4080820).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Φίλιππος Φιλίππου και Δημήτρης Σίμος.

‘Όμως μετά την παρουσίαση δεν θα φύγει κανείς! Οι καλεσμένοι γιορτάσουν τον 1 χρόνο λειτουργίας του βιβλιοπωλείου BELL Books, θα  γνωριστούν, να πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και θα μιλήσουν για βιβλία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δέκα δωροεπιταγές αξίας 10€ (για την αγορά οποιουδήποτε βιβλίου επιθυμείτε να αποκτήσετε, από το Σάββατο  17 Μαρτίου και για έναν ολόκληρο μήνα), ενώ όλοι οι φίλοι που θα παρευρεθούν στη διπλή γιορτή μας θα επιβραβευθούν για τις αγορές τους με εκπτωτικά κουπόνια αξίας 3€.

Λίγα λόγια για  το μυθιστόρημα του Ξενοφώντα Φύτρου

«Με δολοφόνησαν στα είκοσι εννέα μου. Ο δολοφόνος μου με πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και ξεφορτώθηκε το άψυχο σώμα μου ρίχνοντας το αυτοκίνητό μου στη θάλασσα. Το πτώμα μου ξεβράστηκε λίγους μήνες μετά σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Οι συγγενείς μου κατάλαβαν ότι το ταλαιπωρημένο λείψανο ανήκε σ’ εμένα από τη βέρα που φορούσα στο δεξί μου χέρι. 

Η κηδεία μου έγινε λίγες μέρες μετά και ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε για την αστυνομία. Ο επίλογος της σύντομης ζωής μου θα γραφόταν εκεί, αν δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να ερευνήσει την υπόθεση και να ανακαλύψει τον δολοφόνο μου: Εγώ.

Ακροβατώντας επιδέξια ανάμεσα στο αστυνομικό και το ψυχολογικό θρίλερ, ο Θεός του Πολέμου είναι το ανατρεπτικό ντεμπούτο του Ξενοφώντα Φύτρου που θα σας καθηλώσει».

info@bookbar.gr