Διάσημοι τίτλοι σε χαμηλές τιμές από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

0
452

Βιβλία εναντίον της κρίσης

Μια νέα σειρά βιβλίων σε χαμηλή τιμή προτείνουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, ως αντίδοτο στην οικονομική κρίση! Δημοφιλή και ποιοτικά βιβλία που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως, διατίθενται σε πολύ ελκυστική τιμή. Οι προσφορές θα ανανεώνονται κάθε μήνα και οι εκπτώσεις θα βρίσκονται στο 40-50% σε σχέση με την αρχική τιμή.

Η προσφορά εγκαινιάζεται με δύο αστυνομικά:





«Το Γεράκι της Μάλτας»

Ντάσιελ Χάμετ

Σελ. 304, ΤΙΜΗ € 8,70








«Οι βατσιμάνηδες της Μασσαλίας»

Ζαν –Κλωντ Ιζζό

Σελ. 376 ΤΙΜΗ € 9.80

Εκπτώσεις 50% και στα Βιβλιοπωλεία

Επίσης οι Εκδόσεις Μεταίχμιο καθιερώνουν εκπτώσεις 50% μέσω των βιβλιοπωλείων  όλης της χώρας. Οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν τους σχετικούς τίτλους στο βιβλιοπωλείο της περιοχής τους.

Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, αστυνομικά, παιδικά, βιογραφίες, δοκίμια, ακόμη και λευκώματα. Ανάμεσά τους και αριστουργήματα του 20ου αιώνα όπως: τα: « Καπούτ» του Κούρτσιο Μαλαπάρτε ή το κύκνειο άσμα της Βιρτζίνια Γουλφ «Ανάμεσα στις πράξεις»

Επίσης βιβλία διακεκριμένων λογοτεχνών όπως οι:  Μάρτιν Έιμις «Ιδιωτικές συναντήσεις», Τζούλιαν Μπαρνς «Χωρίς να φοβάμαι τίποτα πια», Λοράν Γκοντέ «Ελντοράντο», Ζιλ Λερουά «Ένα μπλουζ για τη Ζέλντα», Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες «Στην καρδιά της Κούβας» κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ κ.ά. Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του Τρούμαν Καπότε και του Θερβάντες, αλλά και εκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του Ολλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο «Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα».

Τέλος υπάρχει μεγάλη ποικιλία από βιβλία για παιδιά, που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα παιδικά και εφηβικά βιβλία.

info@bookbar.gr