Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

0
370

Βιβλία από 0,50 ευρώ!

Κάθε χρόνο είναι καλοδεχούμενο, φέτος όμως ακόμη περισσότερο! Στην καρδιά της οικονομικής κρίσης το καθιερωμένο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, προσφέρει στο κοινό, βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Για είκοσι μέρες, από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου διατίθενται βιβλία σε τιμές που ξεκινούν από 0.50 ευρώ!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίων στην Ελλάδα, αφού διατίθενται 500.000 βιβλία σε ένα χώρο 1000 τ.μ.

Οι προσφορές περιλαμβάνουν καινούργιες και  παλαιότερες εκδόσεις  καθώς και σπάνια βιβλία. Απολαμβάνοντας έναν ευχάριστο περίπατο στο κέντρο της πόλης, οι βιβλιόφιλοι  κάθε ηλικίας, μπορούν να βρουν πλήθος από ενδιαφέροντες τίτλους, αρκετοί από τους οποίους δεν κυκλοφορούν με έκπτωση που ανέρχεται στο 70%. Το βιβλίο δεν χάνει ποτέ την αξία του και το σύνθημα της έκθεσης είναι «Υιοθετείστε ένα βιβλίο, πρέπει να ζήσει!»

Συνδιοργανωτές  είναι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό σωματείο Εκδοτών –Βιβλιοπωλών, ενώ το Παζάρι πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

info@bookbar.gr